E-group Limkers

 

E-groep LIMKERS

Wil je graag op de hoogte blijven van de activiteiten in jouw provincie? Klik dan op onderstaande knop en maak je gratis lid van de LIMKERS e-groep.  Limkers staat voor LIMburgse imKERS.  Eens je bent aangesloten krijg je wekelijks een e-mail met de activiteiten in jouw provincie.
Inschrijven gaat vanzelf.  Vul je e-mailadres hieronder in en je wordt automatisch lid.
DOEN!

Word lid bij limkers
Powered by groups.yahoo.com

of stuur een mailtje naar de webmaster met als onderwerp “inschrijven voor Limkers”.  Je wordt dan zo vlug mogelijk ingeschreven.

Hoe werkt de praatgroep LIMKERS?

Je krijgt elke week (als er activiteiten zijn) een mailtje met de activiteiten van alle Limburgse imkerverenigingen die aangesloten zijn bij het LIB en die hun activiteiten hebben doorgegeven aan de commissie scholing.   Als lid van deze praatgroep,  kan ook een mailtje sturen naar de praatgroep.  Je moet het gewoon sturen naar limkers@yahoogroups.com  Wil je nog meer informatie geven over een activiteit in jouw vereniging, stuur gewoon een mailtje naar limkers@yahoogroups.com en automatisch krijgt elk lid (en dus ook jijzelf) jouw mailtje in de mailbox.    Het wordt pas echt een praatgroep als je met een probleempje zit waar je niet dadelijk een oplossing op hebt.  Stuur een mailtje naarlimkers@yahoogroups.com met jouw vraag, elk lid krijgt de vraag en kan dan ook antwoorden.   Als je zelf wilt antwoorden op de vraag van een lid druk je gewoon op de knop “beantwoorden”, je geeft je commentaar op de vraag en verstuurt het mailtje.  Opnieuw krijgt elk lid jouw mailtje in zijn mailbox met jouw antwoord.  Vanzelfsprekend kunnen dan weer andere leden reageren, zodat het een echte praatgroep wordt.
Al deze mailtjes worden bewaard in een database op het net. Surfen moet je naar het volgende adres: http://groups.yahoo.com/group/limkers  Je hoeft dus geen mailtjes te bewaren, LIMKERS doet dit voor jou.